La Policia Local de Malgrat deté 5 persones aquest cap de setmana

 

 

El cos de seguretat local de Malgrat ha informat que en aquest últim cap de setmana ha practicat cinc detencions en diferents actuacions

Segons indiquen divendres a la nit, agents del cos van detectar un vehicle que mantenia actitud de vigilància, prop del Club de Tennis, a la carretera de PLF. Després de ser identificat, el conductor del vehicle va ser detingut, ja que es va poder comprovar que tenia pendent una ordre judicial de detenció.

També divendres a la nit, un individu va causar destrosses a dos cotxes estacionats i va forçar les entrades de dos locals comercials a la zona de Malgrat sud. Segons alguns veïns l’home volia entrar-hi a robar, tot i que no ho va aconseguir. La Policial Local va muntar un dispositiu de vigilància amb agents uniformats i de paisà per dissabte a la nit, pensant que ho podria tornar a intentar. Fruit d’aquesta vigilància, la nit de dissabte, agents de la Policia Local van procedir a la detenció de 3 persones que sortien d’un establiment de la zona de Malgrat sud, carregats amb material audiovisual i informàtic, presumptament robat.

D’altra banda, la tarda de dissabte, la Policia Local també va detenir un conductor que va accedir al pàrquing de l’estació de trens a gran velocitat i amb maniobres brusques. Una patrulla va aturar el vehicle i va identificar el conductor, el qual presentava signes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor va agredir un dels agents quan aquests li van demanar de realitzar la prova d’alcoholèmia. Aquesta persona va ser detinguda i està imputada d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i un altre contra la seguretat del trànsit

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics