Critiques al govern de Malgrat per vincular la Rua de Carnestoltes a l’aprovació del pressupost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Divendres el regidor de cultura de Malgrat, Jordi Romero, assegurava en aquesta emissora que perillava la Rua de Carnestoltes d’enguany per la manca d’un acord en els pressupostos municipals d’aquest any.

En aquest sentit, la cap de llista de CiU a la població, Neus Serra, ja ha criticat les declaracions de Romero a RP. La nacionalista assegura que actualment el consistori treballa amb la prorroga del pressupost de l’any passat, i que si l’any passat hi havia partida per fer una rua de carnestoltes, no hi ha excusa per no fer-ne una d’igual aquest any. Serra desvincula doncs la rua de l’aprovació del pressupost per aquest any.

La portaveu de la federació nacionalista creu que el govern local està jugant amb foc i denuncia la circulació de diferents rumors entorn a la manca d’acord en l’aprovació dels pressupostos.

Unes informacions que Serra situa entorn al govern municipal, de PSC i PP, després que la seva proposta de pressupost municipal no va prosperar per manca d’acord.

Serra alerta que estan perdent la paciència davant la difusió d’aquestes informacions falses, desinformacions i tonteries.

Govern i oposició estan negociant aquests dies per poder aprovar el pressupost a finals d’aquest mes. En aquest sentit Serra ha explicat que els grups a l’oposició han fet propostes al govern per tal de perfilar una proposta consenduada i que aquesta setmana esperen la resposta del govern.

D’altra banda, a través del seu bloc, Serra també ha criticat al govern i a la regidoria de cultura pel canvi de la cavalcada dels reis. Enguany s’ha contractat una empresa que ha canviat la rebuda a Ses Majestats. Un canvi que no ha agradat a CiU que considera que el govern vol degradar aquesta festa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics