Detenen tres persones a Blanes quan intentaven desballestar una estació elèctrica

 

Divendres passat, a primera hora de la tarda, una trucada d’un ciutadà alertava a la Policia Local que hi havia tres persones desballestant una estació elèctrica. A més també detallava que també hi havia una quarta persones a l’exterior del recinte que tenia una actitud sospitosa, com si estigués vigilant.

La Policia Local va muntar un dispositiu per actuar i va enxampar ‘in fraganti’ els individus que estaven a l’interior de l’estació transformadora. Els tres homes havien forçat la porta d’accés a l’estació elèctrica i havien pogut desmuntar l’estructura d’una de les tres torres que hi ha i que serveixen per conduir electricitat a 25.000 volts. Precisament per això la seva manipulació implica perill, pel que els lladres podien patir una descàrrega.

Durant l’operació, els efectius de la Policia Local de Blanes també van decomissar una furgoneta i diferents eines amb les que estaven manipulant l’estació elèctrica entre les quals hi havia un martell, alicates, una serra per tallar ferro o una clau anglesa. També es va comissar el material que s’estava robant, segurament per després revendre’l ja que era principalment coure i ferro.

Segons informa la Policia Local, els tres detinguts són delinqüents habituals i compten amb antecedents policials per fets similars. Un d’ells és veí de Lloret de Mar i els altres dos són veïns de Blanes. Els tres estan imputats per un delictes de robatori amb força. Després de passar a disposició judicial als Jutjats de Blanes, el jutge va declarar la seva llibertat provisional.

Els agents també van localitzar la quarta persona però després d’identificar-lo no el van detenir perquè no el van poder relacionar amb els tres lladres.

Ara fa un any, la Policia ja va enxampar ‘in fraganti’ un altre individu en aquesta mateixa estació elèctrica quan suposadament també pretenia robar material. En aquell cas, però, els efectius van trobar-se l’individu estès a terra malferit perquè havia patit una descàrrega mentre manipulava l’estructura.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics