Calella aprova un pressupost de 18 milions per aquest any

 

El pressupost municipal de l’Ajuntament de Calella puja a 18.3 milions d’euros dels quals poc més d’1milió es destinaran a inversions. En aquest últim capítol destaquen les partides destinades a reubicar les entitats que actualment estan instal•lades a la Fabrica Llobet-Guri. El canvi d’ubicació respon a la intenció d’instal.lar la futura Escola Oficial d’Idiomes que s’instal.larà a la ciutat properament. També hi ha inversions per l’acondicionament dels carrers del Raval i Batlle i per l’arranjament de la via pública. El pressupost municipal es va aprovar amb els vots favorables de CiU i les abstencions d’ERC i PPC. El PSC hi va votar en contra.

Durant el Ple, l’equip de govern va voler destacar el fet que els treballs per a l’elaboració dels comptes per al 2013 han estat condicionats pel context econòmic actual i les situacions familiars que genera. Per aquest motiu s’ha evitat augmentar la pressió fiscal als ciutadans mantenint els impostos i les taxes que depenen del consistori

Els increments experimentats als comptes municipals son fruit de transferències procedents d’altres administracions.

Una de les novetats en els impostros és que l’Ajuntament permetrà el fraccionament de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) en tres pagaments, en lloc dels dos habituals. Amb aquesta mesura es pretén facilitar el compliment de les obligacions tributaries a les famílies callelenques i disminuir el nombre d’impagats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics