URGENT

St Genís renova aquest cap de setmana el seu vot de poble

Compartiu aquesta història

 

Com cada any, St Genís celebra la festivitat de Sant Sebastià, el sant que van invocar per tal que ajudes als seus habitants a lluitar contra la pesta. A canvi de la protecció cada any es renovaria el vot de poble el 20 de gener. És per això que aquests cap de setmana toca renovar-lo i es fa, com ja és tradició, amb diferents propostes festives per a totes les edats. L’apunt històric ens l’explica el president de l’Associació de Veïns de St. Genís, Jordi Ballvé.

L’acte central serà l’ofici solemne de diumenge que compte amb la participació de les autoritats locals i de la Coral Palatiolo que col•laborarà a la missa que començarà a 2/4 d’1 a la parròquia de St. Genís.

Entorn a l’ofici solemne s’han programat diferents activitats. Dissabte, a quarts de 5 de la tarda, hi haurà un taller per a la mainada amb jocs d’arreu i tradicionals i que acabarà amb una xocolatada pels assistents. Al vespre hi haurà ball per a tothom.

Ja diumenge arribarà l’ofici solemne al migdia i a la tarda hi haurà audició de sardanes amb la Cobla Palatiolo i a les 8 acabarà la celebració amb una cantada d’havaneres amb el tradicional rom cremat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics