Tot a punt pel derbi local de futbol Sala

 

Aquest proper dissabte a les 4 de la tarda els dos equips de Futbol Sala de PLF, el St lluís i el Sta Maria, es veuran les cares en el derbi local que aixeca més expectació.

Els dos equips arriben de forma desigual. El St Lluís, que aquesta setmana ha descansat, arribarà al derbi com a líder de la classificació, amb 24 punts, i després d’enllaçar 7 jornades sense perdre. En canvi el Sta Maria, arribarà al derbi com a 11è classificat i sense haver trobat encara el seu millor joc. Aquest cap de setmana el Sta Maria a empatat a 2 contra el Lloret. El punt aconseguit sap a poc ja que l’equip es va deixar empatar el partit després d’anar guanyant per 0 a 2.

Pel que fa al futbol, l’amateur continua sense donar treva i s’ha imposat aquesta setmana en el derbi comarcal contra l’Olímpic Malgrat. Els palafollencs es van imposar clarament per 3 a 1, i continuen liderant la classificació en solitari amb 44 punts, a 7 del segon. Aquest proper cap de setmana jugaran al camp del Guixols, el 14è classificat.

El juvenil és 2n a la taula després d’imposar-se a l’Hostalric per 0 a 3, amb 2 gols de Parera, un d’ells de penal, i un de Besalú.

Els palafollencs estan només a 2 punts del líder, el Ca La Guidó de Blanes . El proper partit serà contra el Breda, actuals 5s classificats.

L’infantil, en canvi, no va poder donar la sorpresa al camp del líder. El Lloret es va imposar sense pal•liatius per 7 a 0 al PLF, que es manté a la12a plaça de la lliga. Aquest cap de setmana l’equip infantil no té cap compromís i descansarà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics