El CCM torna a editar un calendari per promocionar els productes de la comarca

 

Per tercer any consecutiu, el CCM ha editat el calendari de Productes de la Terra, una publicació que vol promocionar la nostra comarca com a territori de productes alimentaris de qualitat i d’una exquisida gastronomia. El calendari convida, mes a mes, a assaborir els productes de temporada i de proximitat que es produeixen al Maresme.

En total se n’han editat 5.000 exemplars que s’han fet arribar als ajuntaments, a les oficines de turisme, a les cooperatives alimentàries i als productors que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra Maresme per tal que en facin la distribució.

El calendari d’aquest any està il•lustrat amb imatges de la fotògrafa Marga Cruz que ressalta en les seves instantànies el ric impacte visual dels productes alimentaris maresmencs a partir dels colors, de les formes i de les textures. A les imatges es poden veure els pèsols, les maduixes, les cireres, les mongetes del ganxet, els tomàquets, els dolços o els vins que es produeixen a la nostra comarca.

Amb aquesta campanya es vol donar a conèixer i valoritzar els nostres productes de proximitat i, a la vegada, ajudar els productors i artesans alimentaris de la comarca en el procés de comercialització. Per aquest motiu, cada gamma de productes està acompanyat d’informació sobre els productors o artesans que els elaboren.

Podeu visualitzar i descarregar-vos el calendari 2013 a la plana web del consell comarcal.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics