URGENT

350 alumnes de PLF participen en cursos d’emprenedoria

Compartiu aquesta història

 

Per tercer curs consecutiu, el CCM ha desenvolupat en diferents centres educatius de secundària uns tallers d’emprenedoria destinat a estudiants del Maresme.

A la nostra localitat, 350 joves de l’IES de la Font del Ferro, que han participat en aquesta iniciativa que combina continguts teòrics i jocs dinàmics per apropar els joves al món de l’emprenedoria.

El Consell Comarcal valora molt positivament el compromís amb la formació en emprenedoria adoptat per la comunitat educativa maresmenca.

La iniciativa del CCM de portar a les aules l’esperit emprenedor es va posar en marxa el 2010 en format de petits tallers que acosten els joves al món de l´autocupació d´una manera molt dinàmica i pràctica. Amb la tercera edició, que es van dur a terme el quart trimestre de 2012, s’ha batut el record de participació d’estudiants ja que els tallers van arribar a 22 centres docents de secundària i de cicles formatius i han estat seguits per més de 3.700 alumnes.

La novetat de la tercera edició dels tallers d’emprenedoria per a joves ha estat donar suport al paquet de mesures que la Conselleria d’Ensenyament ha començat a aplicar aquest curs on l’emprenedoria es considera, per primera vegada, matèria curricular a tots els cicles educatius.

Davant de la bona resposta del professorat i de l’alumnat, el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal ha començat a preparar el 1er Fòrum per a joves emprenedors que se celebrarà el 20 de març.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics