URGENT

Els pisos de protecció de lloguer continuen sense llum

Compartiu aquesta història

A les portes del mes de febrer els 36 habitatges de protecció oficial en regim de lloguer continuen sense entregar-se per manca de subministrament elèctric.

De fet l’empresa es marcava aquest mes de febrer com a data d’entrega d’aquests habitatges als seus adjudicataris que esperen des de setembre poder entrar a viure als pisos.

L’empresa Visoren, que gestiona els lloguers, assegura estar pendent de FECSA per poder començar a explotar els pisos, situats prop de la biblioteca. En aquest sentit, l’empresa no ha volgut confirmar cap data d’entrega dels habitatges, ja que assegura que la situació actual depèn de l’Ajuntament i de la companyia electrica.

Des de Visoren es lamenta la situació actual, i es recorda que aquesta empresa és la primera interessada en entregar els pisos el més aviat possible per tal de començar a explotar la seva inversió. En aquest sentit recorden que no poden entregar els pisos fins que no estiguin tots els subministraments en regla.

Ara com ara Fecsa i l’Ajuntament de PLF han d’acordar fer la subestació que ha d’alimentar de corrent electrica els nous habitatges. Un tràmit que no es va fer en el seu dia i que ara està endarrerint l’entrega dels pisos.

Uns habitatges que porten un retard considerable. De fet la primera data d’entrega donada pel consistori va ser el mes de febrer de l’any passat. Realment però, va ser al juliol que es van adjudicar els pisos, amb la intencIó que al setembre ja es podria entrar a viure.

La realitat és que, ara com ara els habitatges no tenen llum i diferents robatoris han deixat sense cablejat algunes zones comunes.

Tot plegat ha fet acabar la paciència d’alguns adjudicataris que han mostrat el seu descontentament amb la situació creada. De fet alguns no descarten renunciar al pis adjudicat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics