URGENT

Blanes enceta demà la setmana per la Pau

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’un cicle d’activitats que cada any,coincidint amb el Dia Mundial de la No Violència i la Pau, es fa a la ciutat per commemorar l’aniversari de la mort del Mahatma Ghandi.

L’objectiu és promoure la cultura de la pau a través de campanyes de sensibilització social entorn a l’educació per la pau, implicar les entitats en la programació d’actes i treballar conjuntament amb els ciutadans per afavorir una consciència cívica en favor de la pau.

Els actes de La Setmana per la Pau a Blanes s’encetaran demà dijous, amb la lectura del Manifest per la Pau que es farà a les dos quarts de vuit del vespre al passeig de Dintre, davant l’Ajuntament. La lectura del manifest anirà a càrrec de Rafel Beneyto, vicepresident de l’Associació per al Desenvolupament de Kuwonku.

L’endemà divendres, hi haurà el lliurament de Fons als Projectes de Cooperació amb el Tercer Món que es van finançar a través de l’Ajuntament de Blanes amb càrrec al pressupost del 2012. L’acte es farà a partir de les set del vespre a la Biblioteca Comarcal.

El lliurament de fons anirà seguit per la presentació del llibre «Pax» que es farà a partir de les vuit del vespre a la Biblioteca Comarcal, a càrrec del seu autor, Andreu Ginestet.

Els actes organitzats a Blanes en motiu de la Setmana per la Pau 2013 es tancaran el dimarts amb una conferència a càrrec del sociòleg Jordi Estivill. Presentada sota el títol «Crisi Econòmica i Alternatives», la xerrada començarà a les vuit a la Biblioteca Comarcal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics