URGENT

Xerrada i exposició sobre San Isidro a Can Batlle

Compartiu aquesta història

 

“El cas de San Isidro, Nicaragua” és el títol de la xerrada reflexió que demà dissabte tindrà lloc al local jove de Can Batlle a càrrec del responsable de la Comissió d´Agermanaments de PLF, Jesús Machin.

A banda dels agermanaments amb poblacions europees, PLF també manté aquesta relació amb el municipi centreamericà des de ja fa uns anys.

Una relació que serà el centre de reflexió de la xerrada de demà al local jove de Can Batlle i que pretén apropar la cultura d’aquest indret. Tan és així que després de la xerrada s’oferirà la possibilitat de gaudir d’un sopar nicaragüenc.

Paral•lelament, i per tal de continuar amb l’objectiu de la xerrada, des d’avui i fins divendres que ve es podrà visitar al mateix local jove de Can Batlle una exposició que deixa testimoni dels projectes de cooperació desenvolupats a San Isidro a través de les entitats del poble, l’Ajuntament o donacions personals, etc.

PLF i San Isidro fa 10 anys que estan agermanats amb una relació de cooperació. En aquests anys s’han engegat molts projectes per millorar la vida dels habitants d’aquesta població de la Nicaragua Central.

Entre d’altres s’han posat en marxa centres comunitaris en les zones més allunyades del nucli urbà, s’ha millorat ambulatoris o s’han desenvolupat projectes com el menjador infantil amb rerefons educatiu o la casa de la maternitat per assistir a les dones embarassades.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics