Angoixa per un incendi en una parcel•la de Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Prop de les 8 del vespre els bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi en una parcel•la no habitada de la urbanització de Ciutat Jardí.

Les flames van afectar una caseta plena de ferralla així com també els matolls i a un arbre de la pròpia parcel•la, sense afectar a cap casa habitada.

Segons fonts d’Emergències, el foc ha cremat uns 30m2 de terreny i ha mobilitzat a 4 vehicles dels bombers que van extingir les flames ràpidament, tot i que es van mantenir a la zona fins 4 hores més tard.

Les causes de l’incendi es desconeixen, però alguns veïns apunten a les males condicions de les parcel•les deshabitades de la urbanització i a l’estat de la xarxa d’electricitat a la zona, molt malmesa per les inclemències meteorològiques dels últims anys, especialment les nevades de fa 3 anys. La Mònica, una veïna de la zona incendiada, explica que van escoltar petites deflagracions, i que les parcel.les continuen brutes des de les nevades de 2010.

En aquest sentit, alguns veïns apunten les ventades d’aquest diumenge podrien haver agreujat la situació del cablejat elèctric propiciant les flames d’ahir, tot i que no hi ha versió oficial de les causes.

La pròpia veïna reconeix l’angoixa viscuda ahir al vespre i explica que feia pudor a plàstic cremat durant l’incendi.

L’incendi es va declarar en zona molt propera al terme municipal de Sta. Susanna, i tot i ser extingit ràpidament pels bombers, va causar por entre els veïns propers sobretot per l’estat de les parcel•les veïnes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics