URGENT

L’infantil de bàsquet no abaixa la guàrdia i segueix de prop el líder

Compartiu aquesta història

 

Tot i la derrota de fa dues jornades a Olot, cosa que va permetre als de la Garrotxa assolir el liderat en solitari, l’infantil de bàsquet de PLF continua ferm al campionat i segueix de prop al lider de la classificació. Aquesta setmana no han tingut pietat del Celrà, que ha caigut clarament davant dels palafollencs 29 a 74. Això manté a l’infantil com a 2n a la lliga esperant una ensopegada dels de la Garrotxa, que és l’únic equip invicte de la categoria.

La propera jornada l’equip jugarà a casa contra l’Anglès, 15è classificat.

El sènior per la seva banda no ha pogut guanyar a l’Olot aquesta setmana i ha perdut 72 a 46, cosa que el deixa com a 15e classificat. Aquest dissabte a quarts de 8 jugaran al Palauet contra el Llagostera, que són els 11s a la taula.

El Sots 21 va caure per 3 punts; 61 a 64 contra el St Feliu. Una nova derrota que no permet a l’equip sortir del pou. La propera setmana, a més, jugaran a la pista del 2n classificat, el Figueres dissabte a les 4 de la tarda.

Per últim el júnior tampoc ha tingut sort i ha caigut a casa contra el Sarrià de Ter per 56 a 64. Els locals són 7s i la propera jornada viatjaran a la pista del Palafrugell, que són 3s a la classificació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics