URGENT

El casal d’avis del centre només obre a les tardes a l’espera d’adjudicar el servei de bar

Compartiu aquesta història

 

Fa una setmana que el bar del casal de l’avi del centre de PLF està tancat, ja que els qui ho gestionaven han deixat el negoci a petició de l’Ajuntament

Mentre es decideix un nou adjudicatari del servei, el casal estarà tancat al matí, ja que fins ara qui mantenia obert el centre en horari matinal era el responsable del bar.

Això ha provocat alguna queixa dels usuaris del centre que han vist reduït l’horari per gaudir de les instal.lacions del casal.

Des de fa uns dies, doncs, el casal obre de 2 a 2/4 de 7 de la tarda de dilluns a dissabtes i de 3 a 9 els diumenges, amb el servei de bar portat directament per la junta del casal de l’avi.

Amb aquest horari s’aconsegueix obrir la instal.lació al mateix temps que hi ha les activitats i tallers organitzats per l’entitat.

Segons explica la regidora de Serveis Socials i cultura, Dolors Agüera, la situació es normalitzarà quan el bar tingui nou adjudicatari.

L’actual situació ha desembocat després de mesos d’una problemàtica amb el bar del casal. Fa prop d’un any es va engegar un procés per adjudicar de nou el servei, un cop el consistori va decidir resoldre el contracte amb els actuals gestors. El procés per resoldre la relació amb els responsables del bar s’ha allargat fins la setmana passada, cosa que no ha permès encara poder realitzar el concurs públic per adjudicar de nou el bar. De fet en el seu dia es van presentar diferents ofertes per aconseguir la gestió del bar. Unes ofertes que encara no s’han estudiat, per l’endarreriment en resoldre la situació amb els antics gestors.

Segons Agüera en poques setmanes s’obriran aquestes ofertes i es podrà adjudicar el bar del casal de l’avi. Un procés que, assegura la regidora, podria allargar-se un mes i mig aproximadament.

Al procés iniciat fa un any es van presentar 8 ofertes diferents per poder gestionar aquest bar. Per aconseguir l’adjudicació es tindrà en compte diferents premisses com l’import que es pagarà a l’Ajuntament o la proposta d’horaris d’obertura de la instal•lació entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics