La direcció de CiU ordena el trencament dels pacte amb el PP també al CCM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El secretari general de CDC i portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha justificat aquest dilluns la decisió de la federació de trencar amb el PP a la Diputació de Barcelona. Pujol assegura que la decisió respon a les línies d’acció i per l’ofec que, segons el portaveu, exerceixen els populars sobre Catalunya en matèria econòmica, financera, competencial i identitària.

En roda de premsa, una vegada s’ha oficialitzada la separació, ha explicat que la ruptura de relacions s’ha estès a tots els consells comarcals on tenien un acord, com és el cas del CCM.

A partir d’ara s’espera que el president del CCM, Miquel Angel Martínez faci efectiu el trencament amb el PP a l’ens comarcal on governen plegats des del 2011.

En el cas del CC del Gironès ja s’ha fet efectiu el trencament entre els dos partits i s’espera que passi el mateix al CC del Tarragonès i el Maresme.

Les ordres de CiU, però no afecten a nivell local ni a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals on els pactes entre nacionalistes i populars continuaran en vigor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics