URGENT

La direcció de CiU ordena el trencament dels pacte amb el PP també al CCM

Compartiu aquesta història

 

El secretari general de CDC i portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha justificat aquest dilluns la decisió de la federació de trencar amb el PP a la Diputació de Barcelona. Pujol assegura que la decisió respon a les línies d’acció i per l’ofec que, segons el portaveu, exerceixen els populars sobre Catalunya en matèria econòmica, financera, competencial i identitària.

En roda de premsa, una vegada s’ha oficialitzada la separació, ha explicat que la ruptura de relacions s’ha estès a tots els consells comarcals on tenien un acord, com és el cas del CCM.

A partir d’ara s’espera que el president del CCM, Miquel Angel Martínez faci efectiu el trencament amb el PP a l’ens comarcal on governen plegats des del 2011.

En el cas del CC del Gironès ja s’ha fet efectiu el trencament entre els dos partits i s’espera que passi el mateix al CC del Tarragonès i el Maresme.

Les ordres de CiU, però no afecten a nivell local ni a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals on els pactes entre nacionalistes i populars continuaran en vigor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics