URGENT

10 detinguts en una operació policial en pisos ocupats a Pineda

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local d’aquesta població conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han fet aquesta setmana una macrooperació conjunta aquest dimecres amb 10 persones detingudes. El dispositiu policial s’ha dut a terme a les zones del Carme i a Poblenou. L’operació ha començat al barri d’El Carme on la policia ha actuat a pisos ocupats dels carrers Sant Jordi, Jaume I i plaça del Carme. Segons fonts policials, s’han fet 24 identificacions i hi ha hagut 9 detinguts en aplicació de la llei d’estrangeria i un detingut que estava en cerca i captura.

També a Poblenou, els agents de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional han fet vuit identificacions i han inspeccionat un establiment del carrer Dr.Fleming i una casa ocupada del carrer 11 de Setembre.

L’operatiu policial que va començar a mitja tarda es va allargar de forma preventiva fins al vespre.

D’altra banda, la Policia Local de Pineda ha detingut al carrer Montpalau un jove, pocs minuts després d’haver comès un furt en un establiment del carrer Dr.Bertomeu. Segons la policia, seria el presumpte autor del furt de 9 pots de colònia d’una perfumeria.

R.Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics