El conseller Vila inaugura aquest diumenge el nou centre cívic del Castell de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La instal•lació és part del Projecte d’Intervenció Integral del barri del Castell finançat al 50% per la Generalitat

L’objectiu del projecte ha estat crear un centre cultural, cívic i de lleure que serveixi per promoure la vida associativa i d’activitats d’aquest barri i pal.liar la manca d’equipaments adreçats als diferents col.lectius per poder fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania.

El cost del projecte ha estat d’1.400.000 euros, dels quals la meitat els ha aportat la Generalitat, i a més ha rebut una ajuda de 400.000 euros per part de la Diputació de Barcelona.

El Centre Cívic és un edifici polivalent amb tres plantes, amb diferents serveis com una sala per a la gent gran, una per a les associacions i un espai per als Serveis Municipals -on s’ha ubicat l’Oficina Local d’Habitatge i gestió del Projecte de Barris. El centre també compta amb dues aules, una sala polivalent i una aula amb ordinadors. A la planta de baix, hi ha un bar i un box d’assaig per a grups de música. El programa d’usos de l’edifici es va realitzar amb el suport tècnic del Servei de Planificació d’Habitatge i Millora Urbana de la Diputació de Barcelona.

Un dels punts destacats del projecte és que el nou edifici suposa una important millora de l’accessibilitat i la mobilitat del veïnat, ja que disposa de dos ascensors i una passera -que poden funcionar amb independència dels horaris d’obertura del Centre Cívic- i un itinerari practicable amb facilitat a peu.

La inauguració serà diumenge a les 11 del matí amb la presència del conseller de territori i sostenibilitat Santi Vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics