URGENT

Blanes acosta els serveis socials a través d’internet

Compartiu aquesta història

 

El Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, qui gestiona els temes de Serveis Socials i de Solidaritat del consistori, ha posat en marxa avui un nou espai web, que millora els anteriors continguts que hi havia fins ara.

El nou web, més funcional, vol facilitar a la ciutadania tots els aspectes relacionats amb els Serveis Socials, ja que encara hi ha ciutadans que desconeixen les diferents línies de treball i ajudes d’aquest departament.

 

El nou web també permet complimentar les instàncies necessàries per accedir tant als serveis socials de l’Ajuntament de Blanes com de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, també s’hi ha afegit informació i documentació específica de diversos temes, com ara la Llei d’Estrangeria, la Llei contra la Violència de Gènere, la Llei de Dependència o bé les memòries del Departament, els plans locals i els informes sectorials, entre d’altres.

El nou web, que es pot consultar a blanes.cat/acciosocial, permetrà que aquells ciutadans que tenen vergonya d’acostar-se als Serveis Socials, puguin consultar anònimament tot el catàleg de serveis que ofereix aquest departament.

L’any 2011, Acció Social de Blanes van obrir al voltant de 13.000 expedients, una xifra que va en augment per l’avanç de la crisi. Amb el nou portal web a més, esperen poder arribar a més gent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics