El bestiari d’Oriol Cabrero omple el MiD

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Objectes de rebuig, reutilitzats com a escultures que recreen besties vàries, especialment ocells. Aquest és el concepte de treball de l’escultor, artista, dissenyador gràfic i ornitòleg de St Pol, Oriol Cabrero.

La seva proposta creativa s’exposa aquest mes de febrer a la sala d’exposicions del MiD, que aparca per un mes les pintures que habitualment es poden contemplar en aquesta sala del centre.

Cabrero utilitza tota classe de materials de rebuig com Forquilles, ganivets, ganxos, fustes, cargols… tots ells objectes de diferents materials units formant curiosos animals, fruit de l’observació de la natura per part de l’artista.

Anar descobrint els diferents elements que componen aquestes curioses figures és un exercici entretingut i divertit. I destaca la delicadesa amb què han estat acoblats i el fet que només hagin estat manipulats en cas d’estricta necessitat. Això dóna al conjunt un punt grotesc sense deixar de ser realista.

El Bestiari de Cabrero, que ja s’ha pogut veure en moltes sales i museus de Catalunya arriba a PLF on es podrà visitar fins el proper dia 8 de març en l’horari habitual d’obertura del MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics