URGENT

El govern de Blanes es redistribueix després de la sortida de Fàbrega

Compartiu aquesta història

 

La primera tinent d’alcaldia de la localitat, la socialista Lourdes Fàbrega va abandonar el govern fa unes setmanes obligant al govern a reorganitzar-se, ja que Fàbrega no ha abandonat l’acta de regidora.

A partir d’ara només hi haurà un tinent d’alcalde, Nicolás Laguna, i la resta de regidors també formaran part de la Junta de Govern Local. A banda d’això, els membres del govern es reuniran setmanalment per marcar les estratègies i prioritats.

La nova distribució ha volgut corregir anomalies detectades i aprofitar sinergies entre les responsabilitats de cada regidor.

Aprofitant aquesta reforma del nou cartipàs municipal, s’ha posat en marxa una nova organització de les àrees tècniques i administratives municipals amb la intenció de millorar la coordinació i l’efectivitat de la gestió.

En aquest sentit, s’ha creat el Consell de Direcció Executiva, format pels responsables tècnics de les cinc grans àrees: Àrea d’Administració General, l’ Econòmica l’Interadministrativa, la de Territori i la d’Acció Social.

Aquest consell es reunirà setmanalment, per tal de coordinar els departaments, impulsar mesures de millora dels procediments, tot plegat per millorar l’eficàcia i l’eficiència en els serveis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics