URGENT

Esquerra de Malgrat vol impulsar un Consell Municipal de Benestar Social

Compartiu aquesta història

Els republicans, a l’oposició a la localitat, han presentat una moció al plenari municipal previst per demà, sol•licitant la creació d’un Consell Municipal de Benestar Social.

Aquests consells el que volen és impulsar la participació dins l’àmbit de Benestar Social d’acord amb les propostes dels ciutadans i ciutadanes de diferents sectors de la població. Així seria un òrgan de participació comunitària per a l’assessorament, consulta i proposta de polítiques socials a la localitat. La portaveu dels republicans a Malgrat, Obdúlia Quatrecases explica que aquest consell és una bona eina per donar resposta als qui pateixen directament la crisi.

Quatrecases confia en que la moció serà presentada, tot i que diu que l’objectu no és crear el consell, sinó que aquest tingui operativitat, pel que demana consens als grups polítics per fer-lo útil.

Aquest serà un dels punts a tractar en el ple del mes de febrer que es farà demà dijous a partir de les 7 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament. En total l’ordre del dia inclou 8 punts a l’ordre del dia, entre els quals destaquen l’aprovació de les bases reguladores de les subvencions que atorgarà el consistori aquest 2013 o la imposició de diferents sancions relatives a l’ordenança de tinença de gossos potencialment perillosos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics