Aprendre català amb l’ajuda d’un voluntari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de PLF ha posat en marxa una iniciativa que vol que facilitar la integració lingüística d’aquells palafollencs que vulguin millorar les seves competències en català. Es tracta de posar en contacte una persona que vol aprendre el català amb una altra que en té un domini d’ús quotidià. No es tracta de classes particulars, sinó d’ajudar a desenvolupar-se amb desimboltura en diferents accions quotidianes i en definitiva a fer perdre la por de parlar en català en tots els àmbits de la vida. Ho ha explicat la tècnica d’Ensenyament de PLF, Olga Samper.

Ara s’estan fent les inscripcions de persones interessades i l’Ajuntament el que farà és coordinar les necessitats i els horaris de cadascú per poder realitzar la iniciativa. Samper explica que no es demana cap compromís inflexible de dedicació temporal a aquesta campanya de voluntaris per la llengua i que es tracta de passar estones plegats per practicar l’idioma.

Qui estigui interessat en participar o en rebre més informació sobre aquesta iniciativa, només cal que s’acosti a les oficines d’Ensenyament de PLF a l’edifici del MiD en horari d’atenció al públic habitual.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics