URGENT

El parc Francesc Macià de Malgrat duplica el nombre de visitants d’escoles i casals

Compartiu aquesta història

 

Segons dades facilitades per l’Ajuntament de Malgrat, aquest parc ha passat de rebre 10 mil visitants al 2010 d’infants d’escoles i casals, als més de 20.500 l’any passat.

Aquestes dades només contemplen els grups escolars i de casals d’estiu que han visitat el parc de la localitat, i no aquells que ho fan a títol personal.

Les xifres les han recollit pels agents cívics responsables del parc, que porten un registre de grups. En aquest sentit els mesos de més afluència són el juny i el juliol, coincidint amb els final de curs de les escoles i amb el primer mes dels casals d’estiu. Per contra el mesos de desembre i gener són els menys concorreguts.

La Policia Local també ha fet un llistat dels municipis de procedència d’aquests grups que han visitat el parc Francesc Macià l’any passat. En aquest sentit hi ha grups de totes les poblacions veïnes i també d’altres de més llunyanes com Roses, Sabadell, Badalona, Cervelló o Santa Maria de Palautordera.

Des de la seva inauguració, el parc ha estat reclam de grups i particulars ja que és un espai cuidat i adaptat per estades lúdiques familiars amb seguretat.

El consistori, però, fa temps que vol repercutir part del cost de manteniment de les instal•lacions als visitants. En aquest sentit fa uns anys es va anunciar la intenció futura de fer pagar un preu simbòlic als visitants del parc que no estiguin empadronats a Malgrat. La proposta, però, encara no s’ha desenvolupat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics