URGENT

ATempo presenta Paula Domínguez i Ramón Escalé

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre es fa el concert de febrer del cicle musical ATempo organitzat per l’Ajuntament. Aquest mes l’actuació es trasllada al casal d’avis del centre per acollir el muntatge més complex del cicle d’enguany, ja que es tracta d’un concert amb la cantant Paula Domínguez, el pianista Ramón Escalé i les veus del Cor de Gospel que porten a Palafolls la seva proposta musical conjunta on fusionen gospel i flamenc.

Domínguez, que fa uns anys va visitar ja la nostra població amb un repertori de cançons d’arrel flamenca, torna avui per presentar un nou treball que aposta per combinar formats intimistes propers al públic. L’acompanyaran les veus de Miriam Albero, Laia Badrenas i Nacho Melús en format cor de gospel, que vestiran la música flamenca de Domínguez.

Les veus estaran acompanyades al piano pel manresà Ramón Escalé, qui, a més, des de fa anys coordina la Xarxa Gospel Catalunya.

La proposta de fusió de flamenc intimista i Gospel es podrà veure aquest vespre a partir de les 10 del vespre al casal de l’avi de PLF. Qui vulgui assistir pot adquirir l’entrada al mateix casal a un preu de 5€.

El cicle ATempo continuarà el proper mes amb l’actuació de Rosalia Vila i Cris Fontacilla, previst pel dia 15 de març al recuperant l’escenari del casal de la dona.

L’ATempo és un cicle musical organitzat per l’Ajuntament, amb la col.laboració del programa Desafinado de RP i aquesta emissora.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics