URGENT

Tot a punt pel carnestoltes de PLF

Compartiu aquesta història

 

Una 10a de carrosses i comparses vingudes tant de PLF com de diferents poblacions veïnes desfilaran demà pel centre de la nostra vila a la Rua de Carnestoltes de PLF, que com és habitual, arriba una setmana més tard que a la majoria de poblacions.

La rua començarà a les 6 de la tarda a l’inici de l’av Costa Brava i continuarà pel carrer Ramon Turró, ribera de la Burgada, carrer Majori per finalitzar a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

En aquest punt s’amenitzarà l’arribada dels participants amb música, tot i que enguany no hi haurà el ball de carnestoltes, ja que el teatre continua en obres d’acondicionament.

La rua de PLF continua encara dotant d’una aportació econòmica a les carrosses i comparses participants. De tota manera la quantia ha disminuït, passant dels 150€ l’any passat als 125 aquest any.

Encara entorn a la rua de carnestoltes de PLF, la Policia Local informa que aquesta activitat provocarà alteracions a la mobilitat al centre de la nostra localitat. Així a partir de les 3 quedarà prohibit aparcar als carrers per on es desenvoluparà la rua.

La circulació, però, quedarà tallada a quarts de 6, minuts abans de l’inici del carnestoltes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics