URGENT

Increment de vigilància policial a les urbanitzacions de Lloret per evitar assalts

Compartiu aquesta història

 

La ciutat ha decidit incrementar la vigilància i els patrullatges policials a les urbanitzacions del municipi amb l’objectiu d’intentar evitar possibles assalts violents davant l’augment que hi ha hagut d’aquests casos en poblacions de la Costa Brava centre les darreres setmanes. Així ho ha explicat el regidor de Governació, Jordi Martínez, que també ha posat de manifest que s’han començat a fer controls estàtics a les entrades del municipi a diferents hores del dia per identificar possibles sospitosos.

Martínez va explicar que des de principis d’any la policia local de Lloret i els Mossos d’Esquadra treballen conjuntament per evitar que es puguin produir aquest tipus d’assalts violents a les urbanitzacions del municipi. En aquest sentit, s’han posat en marxa diverses actuacions paral•lelament. Per una banda, s’han començat a fer patrullatges policials a les urbanitzacions del municipis i controls a les entrades d’aquestes. Martínez, però, ha reconegut que es fa difícil un control més exhaustiu, perquè Lloret té unes 40 urbanitzacions. El regidor especifica que els controls es fan sobretot durant el vespre, la nit i la matinada.

A més d’aquests dos tipus de controls, també hi ha alguns cotxes camuflats de la policia que es passegen per les urbanitzacions i contribueixen a intensificar la vigilància per evitar assalts violents.

Aquest operatiu conjunt de vigilància es continuarà fent els propers mesos fins que el “perill” per aquest tipus d’assalts hagi disminuït

Segons va explicar el regidor, fins al moment, no s’ha produït cap assalt d’aquest tipus a les urbanitzacions de Lloret, tot i que sí que va reconèixer que hi ha hagut robatoris en algunes cases abandonades a urbanitzacions del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics