Els dos equips de futbol sala de PLF guanyen els seus partits

El St Lluís es va imposar al Masnou al Palauet per 6 gols a 1, després de remuntar el gol en contra dels del baix Maresme.

Després de capgirar el marcador els palafollencs van aconseguir dominar el joc en moments del partit, fins que el Masnou es va abocar a la porteria conraria a la recerca d’igualar el partit. Una tàctica que va deixar la porteria buida i que va permetre els últims 3 gols del St Lluís, que els van marcar en els últims 10 minuts.

Bon partit dels locals que es mantenen 2s a la classificació. La propera jornada jugaran de nou a casa contra el Pineda, que és el 6e classificat.

El Sta Maria també ha guanyat a la pista del Lloret per 2 a 5. L’equip és 10è amb 17 punts i la propera jornada tornaran a jugar lluny de casa. Serà a Porqueres contra el 14e i penúltim classificat.

En futbol, l’amateur va golejar al Catalònia per 9 a 0, amb 2 gols de Quintero, 2 més de Penkov, 2 d’Amoròs, i 1 gol de Martin, Pajuelo i Martori. El recital de gols manté l’equip dalt de tot de la classificació, a l’espera de visitar la propera jornada el camp del Vilobí, 13è classificat.

L’infantil va perdre al camp del Tordera per 0 a 2 en un partit que es va decidir a la 2a meitat. A partir del minut 60 el PLF, a més, va jugar amb 10.

Ara l’infantil és 12è i la propera jornada jugarà el derbi contra l’olímpic Malgrat que són 4ts a la taula.

El Juvenil de PLF s’ha imposat aquest cap de setmana al Riells i Viabrea per 0 a 8, amb 3 gols de Morató, 2 de parera, 2 més de Besalú i un de Ribot. Ara l’equip és 3r a la lliga i aquesta propera jornada rebrà al Palastadium al Tossa que és 11è classificat.