URGENT

Comissen 125 plantes de marihuana en un local del centre de Pineda

Compartiu aquesta història

 

Una operació conjunta de la Policia Local de Pineda de Mar i dels Mossos d’Esquadra ha desmantellat una plantació de marihuana en un local del centre de la població. En l’operatiu policial, els agents han detingut quatre persones de nacionalitat espanyola que eren a l’interior del local on hi havia la plantació. Concretament, els agents han trobat un total de 124 plantes de marihuana, algunes d’elles de fins a dos metres d’alçada, en una instal•lació que estava degudament preparada i habilitata pel cultiu massiu d’aquestes plantes. També es van comissar tota classe de material per poder tractar-la i vendre-la.

En un segon local, on vivia un dels detinguts, els agents han localitzat escopeta i diversa documentació.

Diversos veïns de la zona van alertar a la policia d’una forta pudor que procedia del local.

La policia va optar per tancar el local, sense escorcollar-lo, i demanar l’autorització judicial per poder accedir-hi. Els agents també van demanar autorització per escorcollar un segon local proper. Mentrestant els agents van establir un dispositiu conjunt i permanent de vigilància a la zona, que va continuar, fins i tot, hores més tard de la intervenció.

A banda de la plantació, la policia també va detectar un possible frau en el consum elèctric per mantenir la infraestructura.

Els quatre detinguts han passat a disposició dels jutjats d’Arenys de Mar.

 

R. Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics