URGENT

Demanen informació a l’Ajuntament de Blanes entorna a l’operació Manga

Compartiu aquesta història

 

Agents de Servei de Vigilància Duanera s’han personat aquest divendres al matí a l’Ajuntament de Blanes per recollir informació relacionada amb l’operació Manga, que es va iniciar dijous i que va comportar la detenció de l’alcalde de St Hilari i president del CC de la Selva, Robert Fauria.

En concret, quatre agents han demanat l’expedient de cessió de les competències tributàries que el consistori municipal va fer al Consell Comarcal de la Selva i que són part central de la investigació que s’instrueix dels jutjats de Lugo i

que investiga una suposada trama de suborns entre empresaris i polítics per a l’adjudicació de serves públics.

A Catalunya hi ha hagut quatre detencions, entre les quals la del president del consell comarcal i alcalde de Sant Hilari Sacalm, Robert Fauria, que ha pagat els 18 mil € imposats com a fiança. També s’ha detingut dos empresaris i un cap de departament del Consell Comarcal de la Selva.

Aquestes detencions han posat el pacte de govern al CC de la selva a la corda fluixa.

Tant CiU com ERC es reuniran per valorar les conseqüències derivades del cas Manga, en la que s’ha detingut el president de l’ens per la seva suposada vinculació amb una trama corrupta que es lucrava a través d’adjudicacions públiques.

AraGirona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics