URGENT

El castell de PLF es converteix en reclam pels amants dels fenòmens paranormals

Compartiu aquesta història

 

La fortalesa de la nostra localitat és l’escenari triat per molts apassionats pels fenòmens paranormals per desenvolupar les seves activitats com ara espiritisme o la gravació de sicofonies.

El fet de ser un castell fàcilment accessible, antic i escenari de batalles antigues, han fet que molts hagin triat el castell de PLF per venir a fer sessions d’ocultisme.

Fa 15 dies el programa de TV Conexión Samantha de Mediaset dedicat als fenòmens paranormals va visitar el castell de PLF per assistir a una sessió de parapsicologia. Tot i que el reportatge no identifica la fortalesa, un grup de 4 persones comparteixen un vespre a l’antiga capella del castell per fer espiritisme amb una tabla de “güija”.

De tota manera només cal fer una ullada per internet per poder descobrir altres vídeos on aficionats al món paranormal han visitat el castell de PLF a la recerca de canals de comunicació amb el més enllà.

El castell de PLF té accés fàcil i obert a tothom també a les nits, pel que ofereix una oportunitat única pels amants d’aquest tipus d’experiències extrasensorials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics