URGENT

Sta. Susanna desmantella la deixalleria que actuava sense la llicència

Compartiu aquesta història

Després de setmanes en funcionament, l’Ajuntament de Sta. Susanna ha clausurat la minideixalleria que s’havia instal•lat al terme municipal de la localitat, però a tocar de Ciutat Jardí.

El PP de PLF va denunciar a finals de l’any passat la instal•lació d’aquesta planta de tractament de residus, que actuava sense la llicencia corresponent.

Llavors l’Ajuntament de PLF va preguntar al consistori de St. Susanna per aquesta deixalleria i sobre les possibles irregularitats en la seva activitat. Josep Rueda, regidor d’urbanisme i medi ambient de PLF explica que els terrenys que ocupava la deixalleria eren no urbanitzables i d’especial protecció.

Sta. Susanna ha respost a l’Ajuntament de PLF, que la deixalleria ja s’ha desmantellat i ha explicat que l’empresa que gestionava la infrastructura s’havia excedit amb la llicència d’activitats que havia obtingut. Rueda es mostra satisfet amb la resposta del consistori de Sta Susanna i amb el desmantellament de la deixalleria, que es trobava a poc més de 30 metres del terme municipal de PLF i al costat mateix de l’autopista del Maresme.

Un equip de RP i del diari El Punt Avui, ha visitat els terrenys que fins fa uns dies acollia la deixalleria, i ha comprovat com ja no queda ni rastre de la deixalleria, només el terreny net de massa forestal i cercat amb una tanca metàl•lica.

La deixalleria que es va instal.lar fa uns mesos, va aixecar ràpidament oposició. De fet la Guardia Civil ha confirmat que existeix una denúncia per aquesta instal.lació, ja que no tenia la llicència corresponent i per que es trobaria en un espai protegit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics