URGENT

PLF anuncia que presentarà al•legacions al projecte de la deixalleria de Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

 

El consistori de PLF no vol que el municipi veí acabí instal•lant la planta de transferència a tocar del nostre municipi. En aquest sentit l’Ajuntament ja ha informat que pretén presentar al•legacions al projecte per tal d’impedir la instal•lació de la planta en els terrenys coneguts com Can Salada , al costat de l’autopista del Maresme i a pocs metres de Ciutat Jardí.

Aquesta planta hauria de rebre les escombraries del municipi abans de ser transportades a la planta de tractament de Mataró.

Sta Susanna planeja aquesta planta de transferència ja que des de fa mesos no pot portar els seus residus a la planta que hi ha al polígon de Can Patalina, una instal•lació que comparteixen els municipis de PLF, Pineda, Malgrat i Sta. Susanna. El municipi, però deu prop de 600 mil €, cosa pel que de moment no pot portar les seves escombraries en aquesta planta.

Sta. Susanna va canviar la qualificació dels terrenys de Can Salada el passat octubre per poder legalitzar la deixalleria. L’empresa que ha sol•licitat poder-se instal•lar al municipi va obrir la planta de transferència sense els permisos necessaris, motiu pel qual existeix una denúncia a la Guàrdia Civil.

Per tot plegat fa unes setmanes es va obligar a desmantellar la deixalleria que ja funcionava, tot i que continua els tràmits per poder-se instal•lar. És en aquest procés que el consistori palafollenc ha anunciat que intentarà frenar la instal•lació de la planta a tocar de Ciutat Jardí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics