URGENT

4000 abonats sense gas per una fuita a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Aquest dijous al matí els serveis d’emergència han controlat una fuita de gas detectada a la confluència de del passeig de la Mestrança amb el carrer Roig i Raventós.

Pels volts de les 8 del matí, la policia local, alertats per alguns veïns que sentien olor a gas, han localitzat la fuita gràcies a la detecció de bombolles que es feien visibles en un bassal d’aigua format per les pluges.

Immediatament, s’hi han traslladat dos camions dels Bombers, efectius de la Policia Local i de Protecció Civil, així com tècnics de la companyia Gas Natural.

Ràpidament s’ha tallat el trànsit a la zona afectada, però els efectius han valorat que no era necessària l’evacuació dels veïns.

Paral•lelament, els operaris de Gas Natural han tallat el subministrament en un radi que ha afectat uns 4.000 abonats per poder treballar amb major seguretat a la zona.

Cap a les 11 del matí s’ha obert el carrer per localitzar i reparar el punt de la fuita i restablir el subministrament.

 

Mentre s’estaven duent a terme aquests treballs, s’ha detectat que hi havia una altra avaria a la mateixa zona, en aquest cas en una conducció d’electricitat. Per aquest motiu, s’ha avisat la companyia Fecsa-Endesa, que ha procedit a un tall del subministrament elèctric puntual per poder fer les oportunes reparacions.

Finalment, cap a dos quarts de dues de la tarda s’han reparat i restablert el subministrament de gas a tota la zona afectada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics