URGENT

PLF celebra els tres tombs aquest diumenge

Compartiu aquesta història

 

Com ja és tradició, cada primer cap de setmana de Març, la Puput organitza els Tres Tombs a la nostra població. D’aquesta manera aquest diumenge , a partir de les 10 del matí, es farà la concentració dels animals que participaran a la trobada. El punt de concentració serà a la Porta del Cel.

Des d’aquí, els animals, sobretot cavalls, desfilaran cap a l’esglèsia parroquial, on es farà la benedicció i, tot just després , començaran els tres tombs pels principals carrers del centre de PLF.

Benja Costa, membre de la Puput, explica la planificació del diumenge i anima als palafollencs a participar amb les seves mascotes a la benedicció.

Després dels tres tombs, cap a quarts de 3 de la tarda, està previst el dinar popular a la gespa del Casal de L’avi9. Un dinar elaborat, també com és tradicional, pels arrossaires d’Argelaguer. Costa explica el menú i recomana comprar el tiquet de forma anticipada.

La celebració dels tres tombs a PLF comportarà també afectacions al trànsit. D’entrada estarà prohibit circular als carrers del centre, i tampoc es podrà estacionar en les vies per on es faran els tombs dels animals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics