URGENT

L’oposició a Blanes s’uneix en contra la instal•lació del tanatori-cremantori prop de l’Hospital

Compartiu aquesta història

El govern del PSC es va quedar ahir sol en la defensa de la nova ubicació per al futur tanatori crematori municipal, davant de l’hospital comarcal. Tots els altres partits es van unir i van aprovar una moció perquè es mantingui la ubicació prevista en el Planejament urbanístic, és a dir,a la frontera amb Lloret de Mar. En el text de la moció demanava al govern local, en minoria, que tirés enrere l’acord pres de forma inicial en junta de govern local.

Tot i això la moció no té cap valor jurídic, pel que no comporta la retirada de la decisió del govern. Ara bé, el nou emplaçament s’ha de ratificar en sessió plenària perquè sigui aprovada de manera definitiva, i és aquí quan el govern del PSC haurà de buscar suports per tirar-ho endavant. Uns suports que es compliquen ja que tota l’oposició es va mostrar ahir en contra.

L’alcalde, Josep Marigó, va suplicar que es retirés la moció en vista que més endavant el tema passaria per ple i el vot d’ahir podria condicionar la futura votació. En aquest sentit Marigó assegurava que a la resta de partits els falta informació

Tot i això, la moció es va aprovar entre crítiques al govern per no haver negociat amb la resta de forces polítiques i pel trencament del consens previ entorn al planejament.

Un cop aprovada la moció, l’alcalde va assegurar que amb aquesta moció, qui guanya són els interessos privats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics