Ajuntament i policies es donen una moratòria en la introducció del nou quadrant

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El conflicte laboral entre els policies locals i l’Ajuntament de PLF continua. De moment les dues parts s’han donat 15 dies per tal de fer noves propostes per millorar el quadrant i acostar posicions.

Ahir es van trobar sindicats i consistori en una mesa de negociació per tal de resoldre el conflicte laboral que es viu al cos arrel de la entrada en vigor del nou quadrant proposat pel nou cap de policia i per l’Ajuntament.

La proposta de nou horari vol que els policies treballin 8 hores cada dia de dilluns a divendres, cada setmana. Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, la intenció del consistori és la d’aplicar aquest horari diferent a l’actual sistema que és el que defensen els agents. Actualment els policies fan 12 hores diàries durant una setmana i la setmana següent tenen lliure. Segons l’alcalde el nou quadrant és més lògic.

Davant la manca d’acord, sindicats i ajuntament s’han donat 15 dies per buscar una solució. Agustí explica que hi ha bona voluntat per part de les dues parts i que l’únic que vol l’Ajuntament és millorar la situació dels ciutadans de PLF.

Paral.lelament avui s’ha incorporat a la plantilla de l’Ajuntament el nou cap de la Policia Local, Antonio Carreras. Fins ara el sergent servia a la policia local d’Olot i arriba a PLF per 1 anys, amb la possibilitat de quedar-se més temps amb l’acord de les tres parts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics