URGENT

L’amateur continua sense perdre cap partit

Compartiu aquesta història

Ja s’han jugat 22 jornades del campionat del grup 29 de la Quarta Catalana, i el PLF continua com a líder indiscutible i intractable. Encara no ha perdut cap partit i només ha cedit 3 empats. L’última victòria ha estat aquest cap de setmana al Palastadium de PLF contra el Cassa i per 3 a 1. Ara com ara l’amateur té 9 punts d’avantatge respecte el segon classificat, el Maçanet, que serà el proper rival dels palafollencs. Una victòria dels grocs i negres, obriria un marge de 12 punts respecte el 2n classificat.

El juvenil va perdre el seu partit d’aquesta setmana al camp del Ca La Guidó. Els palafollencs van aguantar la primer part, però a la segona van arribar els gols dels blanencs. Aquest cap de setmana descansen i tindran temps per preparar els seus propers partits.

L’infantil va guanyar el seu partit contra el Breda en un partit emocionant i amb alternança en el marcador fins el 3 a 2 final. Els locals són 11s amb 20 punts, i el proper rival, el Quatre Vents de Blanes, són 9s, però amb només 1 punt més que el PLF. Així que una victòria de l’infantil ajudaria a escalar posicions a la classificació.

Pel que fa al futbol sala, el Sta. Maria ha ajornat el seu partit fins al maig i ja prepara el seu proper partit contra l’Iniciativa Verds de Blanes.

El St. Lluís va caure derrotat al seu desplaçament a St. Feliu de Guixols, per 9 a 6. Els palafollencs van començar guanyant 0 a 3, però els gironins van capgirar el marcador fins e 6 a 3. El partit va ser molt tens com ho demostren les 6 targetes que van rebre els jugadors del St Lluís, mentre que els del St Feliu no en van rebre cap. Al final victòria pel St Feliu que avança al St Lluís a la classificació. Els gironins són 2s, els palafollencs 3r i aquesta propera jornada el St Lluís jugarà a casa contra el líder, l’Alella en el particular tourmalet de l’equip.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics