URGENT

El casal de la Dona enceta la setmana de celebració del dia de al Dona Treballadora

Compartiu aquesta història

 

Aquest divendres, dia 8, es commemora arreu el dia de la Dona. Coincidint amb aquesta efemèride com cada any, el Casal de La Dona posa en marxa una setmana plena d’activitats adreçada no només a sòcies, sinó també al públic en general. La intenció és donar a conèixer les activitats que s’organitzen habitualment des d’aquesta entitat.

Per fer-ho, aquesta setmana obren les seves portes per tal que tothom hi puguin prendre-hi part i fer un tastet d’allò que s’hi fa en la programació habitual. Tot i això la presidenta del Casal, Loli Gallardo, explica que sempre es poden provar gratuïtament les activitats que programa l’entitat.

A banda de les activitats habituals i estables, durant aquesta setmana s’han programat activitats especials cada dia. Així demà hi ha previst un taller sobre la decoració d’ungles i un altre sobre l’estètica del peu.

Dimecres hi ha previst un taller per fer sabó com antigament es feia, i a les 6 de la tarda hi haurà una xerrada a càrrec d’una psicologa entorn a l’Ansietat, els seus orígens i el seu manteniment. Dijous hi haurà una exhibició de Dansa Oriental i de Pilates. Dues disciplines que es fusionaran en aquesta exhibició prevista per les 6 de la tarda. La xerrada i la fusió de Pilates i Dansa del Ventre són dues de les activitats destacades, segons Loli Gallardo.

Divendres, dia Mundial de la Dona treballadora, les activitats es multipliquen. Així hi haurà al matí xerrada sobre nutrició i salut. A la tarda hi haurà un taller familiar de contes, que acabarà amb una xocolatada pels participants.

Al vespre hi haurà taller vivencial “Despertant les deesses que hi ha en mi”.

Ja dissabte hi haurà demostració de Bonsais i taller de meditació i ioga a la Masia de Can Florenci, que serà la seu de totes les activitats programades per aquesta setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics