Obliguen a retirar els vídeos de denúncia de l’opacitat de la sanitat catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

LA jutgessa que instrueix la denúncia contra la revista Cafè amb Llet de Blanes ha obligat a retirar els vídeos que el rotatiu havia editat denunciant irregularitats i opacitat en la sanitat catalana i més concretament en el Consorci de Salut del Maresme i la Selva.

A l’octubre la revista va ser condemnada a pagar 10 mil€ a un assessor d’Artur Mas, que era mencionat en el vídeo titulat “El major robatori de la Història”. Aquest assessor havia denunciat la vulneració del seu dret a l’Honor.

Cafè amb Llet ha recorregut la sentència, però com a mesura cautelar, s’ha obligat a retirar els 4 vídeos on la revista denunciava la situació de la sanitat catalana, i que han estat la gènesi d’investigacions de la Fiscalia.

Ho explica l’editora de la revista Marta Sibina en un vídeo on explica i denuncia aquestes mesures cautelars.

Tot i que la justícia ha obligat a la revista a retirar el vídeo de denuncia, el Cafè amb Llet ha mostrat el seu desacord amb la mesura, tot i que en un nou vídeo publicat a finals de la setmana passada demana explicacions sobre diners aparentment desapareguts o inclosos en partides dubtoses a l’exalcalde de Lloret, i actual diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo i a d’altres mandataris de la sanitat a Catalunya.

El cafè amb Llet ha recopilat suports entre destacats periodistes o institucions periodístiques internacionals pel que es considera una vulneració del dret a la informació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics