El sènior de bàsquet guanya i deixa de ser penúltim

 

L’equip es va imposar al Palauet al Cornellà de Terri per 3 punts de diferència; 62 a 59. Aquesta victòria, la 6a de la temporada, dona ales a l’equip just abans de visitar la pista del cuer, el St Julià de Ramis. Els gironins només han guanyat un partit en el que va de lliga, pel que els palafollencs tenen una nova oportunitat per escalar posicions a la classificació.

El sots21 continua triomfant a l’inici de la 2a fase del campionat. 2n partit i 2a victòria per l’equip. A més, una victòria solvent doblant el marcador del rival. Al final del partit, PLF 89 Palamós 42. Els locals són 2s a la taula i la propera setmana jugaran contra el Figueres, que s’ha estrenat a la 2a fase de a lliga aquest passat cap de setmana amb una derrota.

L’infantil de PLF ha resolt el seu partit contra el Torroella amb una solvent victòria; 44 a 79, 35 punts amunt pel PLF que continua 3r amb un partit menys. L’equip és el que mostra més fermesa defensiva, ja que és el que menys punts en contra acumula en tot el campionat. La propera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics