URGENT

Lloret estalvia prop de 4 milions d’€ l’any passat

Compartiu aquesta història

Un dels principals punts del proper ple municipal a la ciutat, previst per avui, fa referència a la liquidació del pressupost del 2012. Segons informa l’Ajuntament l’any passat hi va haver un estalvi net de 3 milions 900 mil€, prop d’un 7 i mig% del total dels ingressos corrents.

La càrrega financera de Lloret es situa en un 13%, una xifra que es troba dins dels límits recomanats. Pel que fa a l’endeutament, el consistori deu el 70% del seu pressupost ordinari, una ràtio també inclosa dins els barems permesos. Lloret a més, ha aconseguit rebaixar el seu deute viu en un 15%. El romanen final de tresoreria de l’any passat va ser de 454 mil euros.

El govern de Lloret explica que els problemes de liquiditat de l’Ajuntament venen motivats principalment pel retard del pagament de les administracions superiors, però també de la morositat d’alguns particulars que triguen a fer efectius els seus impostos i pagaments.

Segons el govern local les xifres són un reflex de l’esforç per contenir la despesa i afirmen que aquesta és la línia en la que cal continuar treballant.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics