URGENT

Blanes organitza jornades de formació gratuïtes per a empresaris i emprenedors

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant el mes de març quatre càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris de la ciutat, així com de poblacions de la seva àrea d’influència, entre elles PLF.

Les sessions formatives volen ajudar els responsables d’empreses i establiments sobre diversos aspectes d’interès. Així les 4 sessions estan encarades a diferents temàtiques. La primera càpsula, prevista per demà al vespre, serà sobre la fiscalitat dels treballadors autònoms. La segona girarà entorn a la normativa legal de l’ús del català el proper dilluns a la tarda. La tercera càpsula vol parlar sobre els factors de prevenció de la legionel•la aquest proper dimarts. L’última sessió formativa serà sobre la comptabilitat bàsica que es farà el proper 19 de març.

Les càpsules, que són gratuïtes, es faran a l’edifici de Promoció de la Ciutat, a l’antiga Escola Safa del polígon industrial.

Tot i ser gratuïtes cal inscripció prèvia a través del web blanespromocio.cat o a través del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics