Càritas reparteix un 8% més de bosses d’aliments de primera necessitat a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa Cáritas Interparroquial de Blanes, l’any passat va fer entrega de 5300 bosses d’aliments a les persones més necessitades d’aquesta ciutat.

Aquesta xifra, que representa una mitjana de 15 bosses diàries, a comportat un augment del 8% respecte un any abans.

L’entitat solidària, que té un petit local a carrer Nou, ha hagut d’ampliar els seus serveis per l’allargament de la crisi i l’afectació directe a la ciutadania.

En aquest sentit a banda dels lots bàsics d’aliments, que es lliuren cada dimarts i dijous, Caritas també ofereix roba a canvi d’una simbòlica quantitat econòmica.

A banda d’aquesta vessant assistencial, l’entitat també ofereix diferents activitats socials com ara de costura, alfabetització o reforç escolar per a nens i nenes.

Totes aquestes línies d’actuació donen servei a unes 400 famílies de la ciutat i de poblacions veïnes.

A banda d’aquestes actuacions Caritas ofereix assessorament entorn a diferents temes, com ara les accions a fer en cas de no poder fer front a algun pagament com ara de subministrament o de la hipoteca. Un assessorament que no només es circumscriu a Blanes sinó que arriba també a la resta de poblacions veïnes.

Caritas Interparroquial de Blanes es sosté gràcies a l’activitat dels voluntaris, en té més de 70, i a les aportacions i donacions, bàsicament de privats, tant de diners com d’aliments.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics