URGENT

Les regidories de Joventut de l’Alt Maresme organitzen una esquiada

Compartiu aquesta història

 

Com en d’altres anys anteriors les regidories de joventut de les poblacions de l’Alt Maresme s’han unit per organitzar una nova jornada d’esquí.

D’aquesta manera els locals joves municipals de Malgrat, Santa Susanna, Tordera, Calella, Sant Cebrià, Pineda i PLF proposen l’esquiada pel proper 23 de març a l’estació de la Masella.

La proposta té preus diferents segons l’edat. Així els més joves, d’entre 6 i 17 anys, pagaran 42€, 45€ adults de fins a 25 anys i 54 pels més grans d’aquesta edat. I és que com assegura el tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz, la sortida és oberta a tothom.

Aquests preus inclouen el forfet, el transport amb autocar i l’assegurança.

També hi ha preu especial pel que fa al lloguer del material. Els esquís costaran 16€ i el lloguer de l’snowwoard serà del 21€.

No és la primera vegada que s’ajunten aquestes poblacions. Segons Muñoz es tracta d’oferir una sortida conjunta cosa que permet reduir despeses i aprofitar sinergies entre les regidories de joventut.

Les places són limitades per cada població, pel que es recomana reservar ràpidament ja que les places s’han repartit entre aquestes 7 poblacions participants. Qui vulgui anar a esquiar pot adreçar-se a Can Batlle per apuntar-se o bé directament a l’agència Risitours Viatges de Malgrat, que gestionen la sortida.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics