URGENT

PLF millorarà l’enllumenat públic i farà manteniment d’instal•lacions gràcies al PUOSC

Compartiu aquesta història

 

El consistori està estudiant quines seran les demandes que farà a la nova convocatòria del Pla única d’Obres i Serveis que atorga la Generalitat per a actuacions a realitzar entre aquest any i el 2016.

A la nostra població li corresponen prop de mig milió d’€ que es volen destinar a diferents actuacions.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, encara no està tancada la llista i es vol que l’oposició també hi pugui dir la seva. Segons Agustí les actuacions que es volen finançar a través d’aquestes ajudes haurien de servir per millorar l’eficiència dels serveis i les instal•lacions, per tal que repercuteixin en una davallada del seu cost de manteniment. En aquest sentit una de les primeres actuacions serà la millora de l’eficiència del sistema d’enllumenat públics per reduir la factura energètica del consistori.

Un altra actuació prevista és, un cop estigui a punt la nova comissaria, condicionar les actuals instal•lacions de la Policia per destinar-les a oficines municipals.

D’altra banda una part de les ajudes del PUOSC s’han de destinar a manteniment d’instal•lacions. En aquest sentit es pretén netejar i pintar l’estructura de la coberta del Palauet i fer millores a la Biblioteca, al camp de futbol i la piscina municipal.

Ho ha explicat el mateix alcalde de PLF, Valentí Agustí

Segons el batlle, ja de cara al final del període del PUOSC, es destinarien les inversions a començar el projecte de la residència d’avis, d’una 40a de llits, que fa anys que es vol construir a Can Puig, al límit del casc urbà de PLF. La intenció és cofinançar l’obra amb una empresa privada qui gestionaria la instal•lació amb una concessió administrativa.

Aquesta obra, que no es començaria a fer fins el 2015, fa anys que està a la llista d’inversions de PLF, però mai s’ha acabat de posar fil a l’agulla per diferents motius.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics