URGENT

Comença el període de preinscripció amb 125 noves places de P3 a PLF

Compartiu aquesta història

 

Ahir dilluns va començar un nou període de preinscripció escolar a Catalunya, per tal de demanar plaça als col•legis de cara al nou curs 2013/2014.

Un curs més el nostre municipi oferirà 125 places noves de P3 entre les dues escoles de PLF, una xifra que es repeteix des de fa uns anys.

Aquestes 125 places es divideixen en 5 noves aules, de les quals 3 estaran al Ceip Mas Prats, amb 75 nens i nenes, i 2 aules més a Les Ferreries, amb 50 places noves.

El període de preinscripció s’allargarà fins al 22 de març.

Les famílies que volen preinscriure als seus fills pel curs vinent a qualsevol de les dues escoles de PLF, han de presentar el formulari al centre preferit en primera opció. També hauran de presentar fotocòpies del DNI, el llibre de família i la targeta sanitària individual.

Si, a més, s’al•lega algun criteri de prioritat, cal presentar la documentació que l’acredita. Ho ha explicat la directora del CEIP Mas Prats, Rebeca Gomez, qui confirma que el proper curs serà l’últim amb 5 noves aules de P3 a PLF, ja que el descens de la natalitat farà disminuir el nombre de classes.

Un cop es tanqui el període de preinscripció començarà la baremació de les sol•licituds, ja que no sempre les escoles tenen places suficients per a totes les demandes rebudes. Per això, l’Administració estableix un criteris per ordenar les preinscripcions a través de puntuacions que es donaran a conèixer a mitjans d’abril.

A banda de la preinscripcions per al segon cicle d’Educació Infantil i per a primària, també estan en marxa les dels cursos de secundària.

Els alumnes que vulguin estudiar a l’IES de PLF el primer curs de l’ESO, han de formalitzar la seva preinscripció en el mateix termini, fins el 22 de març, al propi centre de secundària.

Tots els alumnes que han cursat 6è de primària a qualsevol de les escoles de PLF tenen la plaça garantida a 1r d’ESO a l’IES, però igualment s’ha de fer el tràmit de la preinscripció per tal de no perdre la plaça.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics