URGENT

Dos treballadors rescaten un home que s’ofegava a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Dos operaris de la neteja del carrer han rescatat aquest divendres passat un veí de Blanes de 69 anys que s’estava afogant a la platja de la Sa Palomera de Blanes. Els fets han tingut lloc pels volts de quarts d’una del migdia quan tres treballadors de l’empresa Nora, que s’encarrega del servei municipal de neteja i recollida d’escombraries, estaven al passadís d’accés al conjunt rocós efectuant els treballs de rehabilitació dels efectes del temporal de llevant quan han vist un cos surant a l’aigua.

L’home s’havia llençat a l’aigua per nedar però passada una estona els treballadors es van adonar que el nedador estava surant a uns 10 o 12 metres de distància de la platja. Els treballadors han començat a cridar però l’home no responia. Llavors sense treure’s la roba dos d’ells, es van llençar a l’aigua per poder treure el banyista i portar-lo fins a la platja.

Paral•lelament, s’ha activat el protocol d’emergències, de manera que s’han personat al lloc dels fets efectius de la Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, així com dues ambulàncies del SEM. L’equip sanitari ha pogut estabilitzar l’home, que presentava símptomes d’ofegament i havia ingerit una gran quantitat d’aigua.

Un cop estabilitzada la víctima, ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Segons han explicat inicialment diversos veïns i testimonis als efectius d’emergències, l’home a qui han rescatat té per costum anar a nedar cada dia a la platja de Sa Palomera. Aquesta circumstància ha estat confirmada per la dona de la víctima, que s’ha acostat al lloc dels fets quan l’equip sanitari encara estava atenent el seu home dalt de l’ambulància.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics