URGENT

Hisenda destapa que Crespo va desviar importants sumes de diners a les illes Caiman el 2002

Compartiu aquesta història

Un informe de l’Agència Tributària ha revelat que el diputat de CiU i exalcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va desviar el 2002 importants quantitats de diners a les Illes Caiman. Crespo ha hagut de respondre a les preguntes del fiscal sobre aquestes operacions durant el seu interrogatori per la seva presumpta implicació amb la màfia russa en el ‘cas Clotilde’.

L’exalcalde ha eludit en un primer moment contestar les preguntes del fiscal però després de consultar amb el seu advocat s’ha decidit decidir a fer-ho negant les acusacions.

El mateix informe de l’Agència Tributària recull també que un familiar del diputat convergent del Parlament podria haver rebut diners d’un grup empresarial, al que l’Ajuntament va atorgar de manera “urgent” el servei de recollida d’escombraries de la població.

El fiscal també ha interrogat Crespo per un sou que un dels seus fills va cobrar durant deu mesos com a jugador de l’equip d’hoquei de la població i que els investigadors veuen sospitós.

El TSJC investiga Crespo pels presumptes delictes de suborn i, eventualment, prevaricació en la seva gestió com a alcalde, després d’haver rebut de l’Audiència Nacional una exposició raonada en què va veure indicis que ha rebut diversos regals de l’empresa administrada per Petrov.

324.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics