Liciten les obres de construcció de al nova caserna de Policia i Jutjats de Pau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de PLF ha iniciat el procés de contractació de les obres per convertir un dels mòduls de les antigues escoles en la nova caserna de Policia i Jutjats de Pau.

El projecte fa temps que existeix i consisteix a reformar un dels mòduls antics situats a la Pl del Fòrum Palatiolo i que actualment usa l’esplai el Pas, per tal de traslladar-hi les dependències del cos local de seguretat que fa temps que reclama unes millors instal•lacions per dur a terme la seva tasca.

Després de mesos de polèmiques i de recerca d’emplaçaments el govern va decidir ubicar aquestes noves instal.lacions en aquesta zona del municipi, un indret que no agrada a alguns grups de l’oposició com Esquerra, que va començar una campanya per canviar aquesta ubicació.

Finalment aquesta obra, que compta amb una subvenció, surt ara a concurs públic per trobar l’empresa que la tirarà endavant en els propers mesos.

De fet el plec de clàusules preveu que les obres durin 10 mesos i tinguin un cost total de 438 mil €.

Les ofertes es poden presentar fins a principis d’abril i es preveu adjudicar les obres en el proper mes, pel que les obres no estarien finalitzades, si es compleixen els terminis, fins, com a mínim, el febrer del 2014.

El projecte preveu, en essència, la mateixa estructura de l’actual mòdul, però que inclourà alguns nous apèndix i estances per acollir tots els serveis necessaris, com ara garjoles, armeria, atenció ciutadana o banys públics.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics