URGENT

El St Lluís perd el seu partit i baixa a la 5a posició a la taula

Compartiu aquesta història

 

L’equip començava l’any a la zona més alta de la classificació, però a mesura que ha continuat la lliga, i sobretot en les últimes 5 jornades, el St Lluís s’ha desinflat després de diferents partits perduts o empatats, sempre amb polèmica arbitral. L’última derrota aquest cap de setmana contra el Pradenc per 3 a 2. Aquesta derrota fa que l’equip es situï en 5a plaça de la taula a 8 punts del líder. La setmana que ve jugaran a casa, contra el Lloret que són 8s.

Encara en futbol sala, el Sta Maria ha guanyat a l’Aiguafreda per 4 a 3 després d’un partit molt igualat i amb alternança en el marcador. La victòria fa que vagin, poc a poc, escalant posicions i ja són 7s a la taula. La propera setmana jugaran a casa de l’Interesportiu Malgrat. Els veïns són 3s a la taula.

Pel que fa al futbol, l’amateur no ha fallat tampoc aquesta setmana, i s’ha imposat a l’Aro per 4 a 1. A la mitja part els palafollencs ja dominaven per 3 a 0, pelque el partit no va tenir més transcendència per un equip que encara no coneix la derrota. La propera jornada buscaran mantenir la ratxa de partits sense perdre al camp dels 8s, la Vidrerenca.

L’infantil aquesta setmana ha perdut contra el Sils per 2 a 3. La derrota els situa 11s i la propera jornada jugaran contra el Tossa que són 12s.

El juvenil aquesta setmana ha descansat i el proper cap de setmana jugaran contra el Sils.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics